Menu Tulipa
Serveer het voorgerecht koud
Haal het hoofdgerecht 30 minuten op voorhand uit de koelkast,Verwarm de oven voor op 180°C,plaats het vlees in een schaal geschikt voor de oven en verwarm op 180° gedurende 6 minuten indien u het vlees saignant wenst, gedurende 8 minuten indien u à point wenst
Serveer het dessert koudBewaar de meringue buiten de koelkastopdat deze krokant blijft.
Menu Narcissus
Serveer het voorgerecht koud
Maak gaatjes in de folie en verwarm in de microgolfoven gedurende 4 minuten op 800W.
Serveer het dessert koud.
Menu Anemone
Maak gaatjes in de folie en verwarm in de microgolfoven gedurende 4 minuten op 800W.
Maak gaatjes in de folie en verwarm in de microgolfoven gedurende 4 minuten op 800W.
Serveer het dessert koud. Bewaar de amandelen buiten de koelkast opdat deze krokant blijven.